Piramidetent 2 x 5 meter

Piramidetent 2 x 5 meter

Excl. BTW al vanaf 250,00

Artikelnummer: TE-2015.07 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Meer weten over dit product?

De ideale tent voor ieder evenement!

Ben je op zoek naar een tent om langs de rand te zetten van je evenement? Of heb je beperkte ruimte en zoek je een tent die niet te breed is? Huur dan een smalle piramidetent in taupe kleur. De piramidetent 2 x 5 meter heeft een chiquere uitstraling dan de witte tenten die vaak ziet staan. Met deze piramidetent heb je een professionele uitstaling en laat je aan bezoekers zien dat jij altijd voor het neste gaat!

Zeer stevige tent

De piramidetent 2 x 5 meter is een tent die een goede beschutting geeft tegen de weersomstandigheden. Het dikke zeil houdt wind en regen buiten en het dikke aluminium frame is zorgt ervoor dat deze piramide tent stevig blijft staan. Met haringen kan de tent extra worden verankerd.

Maak je perfecte opstelling

De tent is geschikt om bijvoorbeeld naast jouw pand te zetten wanneerde doorgang smal is. De piramidetent 2 x 5 meter kan echter ook gekoppeld worden aan andere tenten indien je een groter oppervlak wenst. Zo kun je hem bijvoorbeeld dankzij een koppelgoot ook vastzetten aan de pagodetent 5 x 5 meter Ook is het mogelijk om met behulp van een banner een persoonlijke boodschap of bedrijfsnaam op de piramidetent 2 x 5 meter te plaatsen. Dus ook voor het huren van tenten moet je bij Withagen-attractieverhuur zijn!

Extra informatie

Lengte in cm

200

Breedte in cm

500

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding