Pagodetent 4 x 4 meter

Pagodetent 4 x 4 meter

Excl. BTW al vanaf 225,00

Artikelnummer: TE-2015.06 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Pagodetent huren

Een pagodetent huren kan om verschillende redenen een ideale aanvulling zijn op jouw evenement. Zo kan je de tent als herkenningspunt gebruiken. Doordat de tent hoog is is deze van veraf zichtbaar, ook in een grote mensenmassa. Een pagodetent kan dan dienen als informatiepunt of reclamestand. Maar dankzij de ruime oppervlakte kun je ook gasten ontvangen in de tent of een spelletje spelen.

Unieke pagodetenten

Een pagodetent van Withagen-attractieverhuur is uitgevoerd in taupe kleur. Dit geeft een chique look op elk evenement. De tent is uit te rusten met speciale houders waarmee je een vlag of banner aan de tent kunt bevestigen. Ideaal om jouw bedrijfsnaam of een aangename boodschap te tonen.

Tal van opties met de pagodetent

De pagodetent geeft je tal van mogelijkheden, zeker wanneer je deze ook aan de binnenkant mooi aankleedt. Hang bijvoorbeeld een kroonluchter op in de tent en plaats een aantal statafels om gasten te ontvangen in de tent. Het is mogelijke om meerdere tenten aan elkaar te koppelen zodat er meer ruimte is voor activiteiten in de tent. Dankzij de pagodetenten van Withagen-attractieverhuur wordt jouw evenement een succes, ongeacht het weer! Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een kroonluchter in de tent te hangen of meerdere tenten aan elkaar te koppelen. Informeer naar de mogelijkheden.

Extra informatie

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Piramidetent 3 x 4 meterPiramidetent 2 x 5 meter