Pagode tent 5 meter

Pagode tent 5 meter

Excl. BTW al vanaf 250,00

Artikelnummer: TE-2013.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 25.00
x 15.00
Meer weten over dit product?

Waarom een tent huren?

Een tent huren is handig om je bezoekers bescherming te bieden tegen weersinvloeden. Niet alleen staan mensen droog in de tent, ook kunnen bezoekers in een tent even uit de zon staan wanneer het buiten mooi weer is. En wanneer het koud of winderig is lijkt het in een tent al snel een stuk warmer. Bovendien kan een tent ook dienen als afscheiding en het verbergen van delen die je liever niet laat ziet aan bezoekers.

Toffe taupe kleur!

Onze pagode tenten zijn net even wat exclusiever dan je gewend bent. De pagode tent heeft namelijk een taupe kleur wat hem een mooie neutrale uitstraling geeft. Meestal zijn tenten wit en als de zon hierop valt kunnen ze nogal in het oog springen.

Extra mogelijkheden

Als extra optie heeft deze pagode tent dat aan de voorzijde extra opzetstukken kunnen worden geplaatst. Hier kan een spandoek of een banner aan bevestigd worden. Zo kun je duidelijk aangeven wat er in de tent te doen is. Op de punt van de pagode tent is er de mogelijkheid om een vlag te plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere pagode tenten aan elkaar te koppelen door er een extra goot tussen te plaatsen.

Extra informatie

Lengte in cm

500

Breedte in cm

500

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding