Tram huren 26 personen

Tram huren 26 personen

Excl. BTW al vanaf 850,00

Artikelnummer: A-2021.02 Categorieën: , , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 175.00

Unieke manier van vervoeren

Wilt u een tram huren voor 26 personen? Met deze Tram geeft u uw gasten een ervaring om nooit meer te vergeten. Niet alleen leuk om mensen van A naar B te brengen, maar ook om een tour te doen! Er hangen namelijk beeldschermen in de tram, waarop u diverse mogelijkheden heeft om iets te presenteren! Dat maakt de rit in deze Tram voor 26 personen helemaal af.

Chauffeur

Maakt u zich zorgen wie de tram op uw evenement gaat besturen? Geen zorgen! Bij withagen attractieverhuur huurt u automatisch de chauffeur erbij. Op deze manier heeft u geen zorgen meer op uw evenement!

Wij denken aan de toekomst!

Wij hebben bewust deze tram gekocht, niet alleen omdat het een uniek product is, maar vooral omdat deze volledig elektrisch is. Wij vinden het ook belangrijk om aan het milieu te denken, dus zijn we echt op zoek gegaan naar een elektrische tram.

Niet alleen 26 persoons

We bieden de 26 persoons tram aan, maar ook de 13 persoons tram. Dit betekend dat de 2 trammetjes ook los van elkaar kunnen rijden. Dus u kunt ook de 2 trammetjes huren, dat ze afzonderlijk van elkaar rondjes rijden om uw gasten te vervoeren! Dit geeft als voordeel dat uw gasten niet lang hoeven te wachten op de volgende ronde. Neem contact met ons op!

Extra informatie

Aantal gebruikers tegelijk

26

Lengte in cm

950

Breedte in cm

180

Hoogte in cm

260

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

72 Volt DC

Afmeting transport L x B x H

430 x 180 x 260 cm per tram

Transport Gewicht

1958 kg leeg per tram

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend