Rouw trein met 1 wagon en 12 zit plaatsen

Rouw trein met 1 wagon en 12 zit plaatsen

Excl. BTW al vanaf 950,00

Artikelnummer: A-2024.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Met zon- en feestdagen prijs op aanvraag.
x 25.00
x 350.00
x 200.00

Rouw trein

We begrijpen hoe belangrijk het is om een geliefde op een respectvolle en gedenkwaardige manier te eren. Daarom bieden wij een serene ervaring aan met onze rouw trein, een bijzondere manier om afscheid te nemen en herinneringen te koesteren.

Chauffeur

Op de dag waar je niks aan je hoofd wilt hebben zijn wij er voor jou. Als u de rouwtrein huurt, dan is dit altijd inclusief chauffeur. Hierdoor hoeft zich geen zorgen te maken of de trein op een professionele manier wordt bestuurd.

Intiem

Onze rouw trein biedt plaats aan 12 personen, waardoor het een intieme setting is voor familie en vrienden om samen te komen en steun te bieden tijdens deze moeilijke tijd. Met comfortabele zitplaatsen en een rustige sfeer creëren we een omgeving waarin emoties en herinneringen kunnen worden gedeeld.

Een van de unieke kenmerken van onze rouw trein is de mogelijkheid om de kist van de overledene aan boord te plaatsen, waardoor het mogelijk is om een laatste reis te maken met een passende route terwijl geliefden dichtbij zijn. Bovendien bieden we de mogelijkheid om dekens en warmtekussen toe te voegen, zodat iedereen zich comfortabel en verzorgd voelt, zelfs op koudere dagen. Ook door de zeilen aan de trein zit iedereen warm en uit te wind. 

Personaliseer

De rouw trein kan volledig in uw stijl verzorgd worden. De witte platen zoals op de foto zitten standaard op onze rouw trein, maar mocht u eigen gepersonaliseerde platen willen. Neem dan snel contact met ons op, zodat het op tijd geregeld is voor de laatste treinreis

We doen het samen

Bij Withagen attractieverhuur staan we klaar om te helpen bij het plannen van een rouw treinreis die recht doet aan het leven van de overledene en troost biedt aan degenen die achterblijven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en opties. Zodat u de dag van de treinreis geen zorgen heeft en alles goed geregeld is.

 

Extra informatie

Leeftijd tot

100

Aantal gebruikers tegelijk

12

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

1 uur

Lengte in cm

1200

Breedte in cm

140

Hoogte in cm

230

Afmeting transport L x B x H

20 meter

Transport Gewicht

Locomotief 1340 kg wagons per stuk 600 kg leeg

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend