Buffettafelhoes Aardbei stretch

Buffettafelhoes Aardbei stretch

Excl. BTW al vanaf 18,50

Artikelnummer: TS-2019.06 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Versier je buffet met een aangeklede buffettafel

Met deze aardbei buffettafelhoes tover je een eenvoudige buffettafel om tot een sfeerbepalende blikvanger. De aardbeien stretchhoes trek je eenvoudig om de buffettafel en deze wordt dankzij het elastiek goed op zijn plaats gehouden. De verstevigde hoekpunten om de poten houden niet alleen de aarbeieen buffettafelhoes op zijn plaats, maar voorkomen ook dat de tafel schuift over de vloer en krassen maakt. Zo heb je een prachtige buffettafel waarop je jouw buffet kunt aanbieden aan je gasten.

Een buffetrok met aardbei motief

Niet alleen biedt de aardbei buffettafelhoes bescherming aan je tafel, het is ook een mooie manier om een zomers thema aan jouw evenement te geven. Niet alleen voor een buffet is deze tafelhoes zeer geschikt, je kunt deze blikvanger ook inzetten om extra op te vallen op evenementen of beurzen. Deel bijvoorbeeld aarbeien met chocolade uit of trek bezoekers van een markt naar jouw kraam door extra op te vallen met de buffettafelhoes met aarbeienpatroon!

Voor elke gelegenheid de perfecte oplossing bij Withagen

Bij Withagen-attractieverhuur kun je alles huren wat je nodig hebt voor jouw evenement; dus ook tafels en stoelen. Kies je voor een buffettafel dan kun je deze gebruiken zoals hij standaard is voor bijvoorbeeld spelletjes. Maar je kunt een buffettafel ook voorzien van een buffettafelrok in diverse stijlen, afhankelijk van jouw wensen. Wil je echt iets unieks? Dan kun je bij ons ook je eigen buffettafelhoes ontwerpen. Zo heb je een unieke buffettafelrok die past bij jouw evenement of onderneming. Withagen-attractieverhuur heeft voor ieder feest of evenement de perfecte oplossing in het assortiment.

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend