Buffettafelhoes full color bedrukt

Buffettafelhoes full color bedrukt

Excl. BTW 165,00

Artikelnummer: VKN-0048 Categorie:
Meer weten over dit product?

Ontwerp je eigen buffettafelhoes

Een buffelttafel is ideaal om veel op neer te zetten. Niet alleen een buffet kun je op de buffettafel zetten, maar ook hapjes en drankjes voor tijdens een evenement of spelletjes die staande gespeeld moeten worden kun je makkelijk op een buffettafel plaatsen. Maar een buffettafel komt natuurlijk pas echt goed tot zijn recht als deze mooi afgewerkt is en voorzien is van een buffettafelhoes. Zeker als je deze buffettafelhoes zelf ontwerpt!

Ideaal als blikvanger of reclame voor je sponsors

Op evenementen wil je natuurlijk veel bezoekers. Niet alleen voor de sfeer en de gezelligheid, maar ook om jezelf onder de aandacht te brengen en misschien zelfs voor een optimale verkoop. Een buffettafelhoes kan dan zorgen voor dat beetje extra aandacht dat je zoekt! Ontwerp je eigen buffettafelhoes en zet hierop bijvoorbeeld de sponsor van je evenement of promoot je product. Iedereen die langs de buffettafel loopt zie niet alleen de wat er op de tafel staat, maar ook de buffettafelhoes!

Ontwerp je eigen hoes, of laat dit doen

Bij Withagen-attractieverhuur kun je naast buffettafelhoezen ook allerlei andere zaken laten bedrukken zoals bijvoorbeeld statafelrokken of topcovers. Het ontwerp kun je ons aanleveren via het sjabloon dat je bij bevestiging van je bestelling van ons ontvangt of je kunt de hoes door ons laten ontwerpen. Geef ons dan je wensen door en wij sturen dan z.s.m. een ontwerpvoorstel. Zodra het juiste ontwerp bij ons binnen is is de levertijd van de buffettafelhoes 8 werkdagen.

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend