Stropdas schieten Oranje Leeuw

Stropdas schieten Oranje Leeuw

Excl. BTW al vanaf 75,00

Artikelnummer: VB-2009.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Op de stropdas!

Voetballers spreken bij een goede voorzet op maat ook wel over de bal op de stropdas voorgeven. Zo is de bal goed aan te nemen en kan er een mooie actie gemaakt worden. Maar hoe kun je nu zelf ook de voetbal op de stopdas schieten? Met het Stropdas schieten Oranje Leeuw natuurlijk!

Een enorme leeuw

De oranje leeuw is de mascotte van het Nederlands elftal. Deze leeuw is bij het stropdas schieten je grootste tegenstander. Gelukkig is hij niet gevaarlijk maar wel heel groot. Probeer zo vaak mogelijk in een bepaalde tijd door het gat in de stropdas te schieten. Zo zet je een heel leuke voetbalcompetitie op. Wie schiet het meeste raak? Je kunt het stropdas schieten zo moeilijk maken als je zelf wenst door de afstand groter of kleiner te maken. Schieten, schieten en nog eens schieten; uw bezoekers zullen zich sportief uitleven!!!

Scoren met de attracties van Withagen

Niet alleen met het stropdas schieten Oranje Leeuw scoor je op ieder evenement, buurtfeest of bij je voetbalclub. Attracties van Withagen-attractieverhuur zijn altijd een succes! Van opblaasbaar doelschieten tot een enorme glijbaan waarbij je door de lucht vliegt, je huurt het bij Withagen-attractieverhuur.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

90

Breedte in cm

250

Hoogte in cm

450

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

21 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

1 x Blower 1500 watt

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

Download de handleiding