voetbalboarding 9 x 18 m.

voetbalboarding 9 x 18 m.

Excl. BTW al vanaf 195,00

Artikelnummer: VB-2010.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Voetballen kan overal!

Een potje voetballen kun je overal. Je hebt alleen een voetbal nodig en je kunt gaan voetballen. Veel kinderen beginnen met straatvoetbal als ze nog klein zijn. Een doel maken van een paar jassen of lantaarnpalen en er kan al gedroomd worden van een carriere als voetbalprof bij het Nederlands elftal. Maar als je op voetbal gaat bij een voetbalvereniging ga je natuurlijk voetballen op een echt voetbalveld.

Je eigen voetbalveld

Soms is er alleen geen voetbalveld beschikbaar. Bijvoorbeeld als je een potje voetbal wilt spelen op een jaarmarkt of buitenspeeldag. Daarom kun je bij ons deze voetbalboarding huren. Met een voetbalboarding is altijd duidelijk of de voetbal in of uit is en wanneer er gescoord is. De voetbalboarding kan op elke ondergrond worden geplaatst en zorgt voor veel voetbalpret bij alle spelers!

Voetbal maar dan anders!

In de voetbalboarding 9 x 18 m is genoeg plaats voor een potje voetbal. Maar het biedt ook mogelijkheden om een leuke variant van het voetbalspel te spelen. Ga aan de slag met voetbalrokken of paaltjes voetbal voor een nog leukere voetbalervaring!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

10

Lengte in cm

1800

Breedte in cm

900

Hoogte in cm

250

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

130 x 90 x 90 cm

Transport Gewicht

135 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1x Haspel 40 meter

8x Pion

8 X verankeringsspanbanden

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding