Voetbal Boarding

Voetbal Boarding

Excl. BTW al vanaf 195,00

Artikelnummer: VB-2007.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een mobiel voetbalveld

Met deze boarding maak je overal waar je maar wilt je eigen echt voetbalveld. Of je nu op een grasveld, een plein of in een hal wilt voetballen, met deze voetbalboarding heb je altijd een duidelijk voetbalveld om op te spelen. Geen discussie over of de bal in of uit was en of de bal nu wel of niet in het doel zat.

Makkelijk in gebruik

De voetbal boarding is voorzien van twee goals met netten. Als er gescoord wordt vliegt de bal dus niet het veld uit maar blijft hij netjes in het doel liggen. Met behulp van de meegeleverde blower heb je al in enkele minuten je eigen voetbalveld. Als je hier een voetbalwedstrijd in speelt zal het spel alleen maar versnellen omdat het veld kleiner is en er niet hoeft te worden gewacht op een ingooi of een corner. Welk team zal het eerst scoren en wie maakt de meeste goals. Probeer het zelf uit.

De leukste voetbalattracties

Voetbal is niet voor niets de meest populaire sport in Nederland. Iedereen heeft wel eens een balletje getrapt. Maar voor voetballiefhebbers zijn er allerlei leuke voetbalattracties in ons assortiment waar je niet eens een voetbal voor nodig hebt! Wat dacht je van de rodeo voetbal of het voetbal springkussen? Je vindt deze en vele andere leuke attracties in de categorie voetbalattracties.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

1460

Breedte in cm

720

Hoogte in cm

250

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

180 x 100 x 60 cm

Transport Gewicht

135 kg

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

8x Pion

8 X verankeringsspanbanden

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding