Pannakooi

Pannakooi

Excl. BTW al vanaf 165,00

Artikelnummer: VB-2013.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Straatvoetbal

Alle goede voetballers oefenen hun bewegingen op straat. Soufiane Touzani laat op zijn YouTube kanaal zien hoe het moet. Al van kleins af aan spelen kinderen in de buurt tegen elkaar met zelfgemaakte doeltjes. Maar wat is er nu leuker dan voetballen met vriendjes in een heuse pannakooi? Hier kun je de bewegingen van je favoriete voetballers nadoen en proberen te scoren in het kleine doel. Freestyle voetbal ten top!

Scorpion knockout

In de pannakooi speel je voetbal zoals dat werd gespeeld in de scorpion knockout toernooien. Voetbal op een kleine ruimte, 1 tegen 1 of met teams van 2 personen. Scoren is belangrijk maar je tegenstanders op het verkeerde been zetten is wat het spelen in de pannakooi pas echt leuk maakt. Weet je de tegenstander door de benen te spelen en zo een panna te maken dan win je onmiddelijk! De hoge wanden zorgen ervoor dat de bal altijd in het spel blijft en publiek kan de wedstrijden bekijken door het gaas rondom.

Enorm veel voetbalattracties!

In het assortiment van withagen-attractieverhuur kan iedereen wel een attractie vinden die precies bij zijn of haar smaak of evenement past. Bij voetballiefhebbers of voetbalverenigingen zijn attracties met een voetbalthema natuurlijk favoriet. Maar ga je voor een spannend potje voetbal op de pannavelden, ga je voor het technisch uitdagende dropshot voetbalspel of ga je voor een leuke voetbalvariant met bungee voetbal?

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

75

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

45 minuten

Diameter in cm

760

Hoogte in cm

320

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

zie gebruikshandleiding

Transport Gewicht

zie gebruikshandleiding

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1x Haspel 40 meter

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding