Wereldbal (reuzebal) rood/blauw

Wereldbal (reuzebal) rood/blauw

Excl. BTW al vanaf 55,00

Artikelnummer: ZK-2008.09 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wat is een wereldbal?

Een wereldbal is niet hetzelfde als een wereldbol! Een wereldbal laat niet zien waar alle landen op de wereld liggen. Maar de wereldbal is wel een enorme bal! De reuzebal kun je dan ook gebruiken voor verschillende leuke spellen. Ideaal voor wie nog een leuke activiteit zoekt voor bijvoorbeeld een zeskamp of sportdag. Speel eens een nieuwe balsport door de wereldbal te huren! De wereldballen zijn er in diverse kleuren. Zo kunnen meerdere teams het tegen elkaar opnemen.

Hoe gebruik je de wereldbal?

De wereldbal is op meerdere manieren te gebruiken. Iemand kan bijvoorbeeld boven op de wereldbal plaatsnemen en zijn team probeert zonder dat deze persoon er af valt een parcours af te leggen. Dit is voor kleinere kinderen een minder geschikte variant maar zij kunnen gewoon rollend een parcours afleggen. Het is ook mogelijk om de regel te maken dat de bal de grond niet mag raken binnen een parcours. Laat uw eigen fantasie de vrije loop!

Andere leuke spellen huren

Met alleen een wereldbal huren is het moelijk een volledige middag te vullen. Maar met enkele andere leuke zeskamp spellen erbij zullen kinderen zich lang vermaken. Laat ze bijvoorbeeld onder een kruipet door klauteren. En bij mooi weer is een race met waterhelmen een spannende bezigheid. Bij Withagen-attractieverhuur hebben we genoeg spellen om iedereen op een leuke manier te vermaken!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

80

Diameter in cm

200

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

550 watt

Afmeting transport L x B x H

100 X 60 X 60

Transport Gewicht

25 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x handblower 550 watt

Download de handleiding