Skippy slang 4 persoons

Skippy slang 4 persoons

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: ZK-2008.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een langgerekte skippybal?

Wie kent ze niet uit zijn eigen jeugd? Vrolijk stuiteren door de straat op een skippybal. Altijd een leuk speeltje om mee te spelen. Om nog meer speelplezier aan het skippyballen te beleven, hebben wij niet de skippybal maar de skippyslang. Hier kun je met maar liefst 4 personen tegelijk op skippy-en. De skippy slang is extra stevig dus ook geschikt voor volwassenen!

Samen over het parcours stuiteren

De skippyslang is een spelelement dat zeker niet mag ontbreken bij uw zeskamp. Welk team is het snelst over het parcours? Je zult goed moeten samenwerken. Alleen als je met 4 personen tegelijk springt gaat de skippyslang vooruit. Wil je het extra moeilijk maken? Probeer dan een bocht te maken. Een echte teambuilding uitdaging!

Plezier met vier!

Als je teams maakt van vier personen kun je bij Withagen-attractieverhuur tal van leuke spellen huren. Trek allemaal samen 1 broek aan met de vier-persoons loopbroek of vorm als team het antwoord op vragen door de letters in de juiste volgorde te zetten bij het letterpakken spel. Samen beleef je immers meer plezier!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

9

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

300

Diameter in cm

60

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

550 watt

Afmeting transport L x B x H

110 x 40 30 cm

Transport Gewicht

13½ kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x handblower 550 watt

Download de handleiding
Brancard raceEzel melken