Springstokken 5 stuks

Springstokken 5 stuks

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: ZK-2011.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Springen en stuiteren

Wil je een leuk uitdagend spel spelen waar je lekker je energie in kwijt kunt? Dan hebben we een erg leuk spel waarmee je nog lekker sportief kunt zijn ook. De springstokken uit ons assortiment zijn een echte uitdaging. Kinderen zullen er gegarandeerd urenlang plezier mee beleven.

Hoe hoog kun jij met de pogo stick?

Springstokken of pogosticks zijn al heel lang bekend en veel mensen hebben er al eens mee gesprongen. De springstokken van Withagen-attractieverhuur zijn dan ook leuk voor jong en oud, mits niet te zwaar. De springstokkenhuur je per 5 stuks dus springplezier voor 5! Spring samen om het langst of probeer als eerste een bepaalde afstand af te leggen op de springstok.

Nog meer springplezier

Als je houdt van rare sprongen maken op de springstokken dan vind je vast onze andere spellen ook leuk. Wat dacht je van zaklopen. Ook daar is springen de sleutel tot succes. En als je echt een springuitdaging zoekt is er het 6 persoons zaklopen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

12

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

5

Breedte in cm

25

Hoogte in cm

105

Afmeting transport L x B x H

25 x 25 x 105 cm

Transport Gewicht

11 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding