Wereldbal (reuzebal) groen/oranje

Wereldbal (reuzebal) groen/oranje

Excl. BTW al vanaf 50,00

Artikelnummer: ZK-2012.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een bal voor olifantenvoetbal?

Hoewel de wereldbal erg groot is en olifanten er misschien mee zouden kunnen voetballen is een wereldbal huren eigenlijk bedoeld om heel andere spellen te kunnen spelen. Met deze reuzenbal moet je namelijk niet voetballen maarals team samenwerken om een parcours af te leggen in een zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk fouten.

Hoeveel lef heb jij?

Voor kinderen kan er een parcours worden uitgezet met pionnen waar de wereldbal tussendoor moet worden gerold. Wie het snelste de wereldbal over het parkoers lat gaan wint. Je kunt met een groep ook proberen de wereldbal van start tot finish te brengen zonder de grond te raken met de reuzenbal. Maar wie durft gaat natuurlijk voor het spectaculaire wereldbalspel waarbij 1 persoon op de werelbal kruipt en de rest van het team de bal voorzichtig naar de finish rolt. Er zijn tal van spellen mogelijk voor wie een wereldbal huurt. Wees creatief!

Teambuilding zonder wereldbal

Niet alleen de wereldbal draait om teamwork. Ook als je op zoek bent naar leuke teambuilding opdrachten is Withagen-attractieverhuur het juiste adres. Werk samen om de lopende a te laten lopen of leg je lot in handen van je teamgenoot tijdens een kruiwagenrace! Jij en je teamgenoten zullen nog lang napraten over hoe leuk het was!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

80

Diameter in cm

200

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

550 watt

Afmeting transport L x B x H

100 X 60 X 60

Transport Gewicht

25 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x handblower 550 watt

Download de handleiding