Blaze springkussen

Blaze springkussen

Excl. BTW al vanaf 120,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.
x 75.00

Blaze en de monsterwielen springkussen

Weet jij niet wie Blaze en de monsterwielen zijn? Vraag het dan maar eens aan de jonge NickJr kijkers die deze show van Nickelodeon zeker kennen. Blaze en de monsterwielen is een leerzame animatieserie voor jonge kinderen waarin de monstertrucks niet alleen racen. Ze leren de kinderen ook wat op het gebied van wetenschap techniek en wiskunde. Echte fans van deze show willen natuurlijk dolgraag op dit Blaze springkasteel springen tussen de karakters uit de serie.

Het Blaze en de monsterwielen springkussen huren

Een springkussen huren is een geweldige manier om kinderen te verwennen en op een leuke manier bezig te laten zijn. En een springkussen huren is erg eenvoudig. Wil jij goedkoop dit Blaze springkussen huren dan kun je ervoor kiezen om hem af te halen in Bergen op Zoom. Wij geven je niet alleen het springkussen en alle benodigheden mee, je krijgt ook een duidelijke handleiding met plaatjes waardoor jij stap voor stap dit springkussen zelf kunt plaatsen. Zo kinderen die op jouw feest of open dag komen heerlijk springen zonder dat je dit veel hoeft te kosten.

Een springkussen op jouw evenement?

Wie op zoek is naar een springkussen voor zijn of haar evenement is bij Withagen-attractieverhuur aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment stormbanen en springkussens. Je vindt dus altijd wel een geschikt springkussen voor jouw thema. Een country en western thema? Dan ga je voor het Western springkussen. En wil je iets anders dan een springkussen dan is de kinder speeltuin wagen misschien precies de juiste attractie voor jouw evenement. Bij Withagen-attractieverhuur huur je zonder zorgen de leukste blikvangers en speeltoestellen!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

12

Aantal personen opbouw

2

Lengte in cm

490

Breedte in cm

395

Hoogte in cm

345

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Transport Gewicht

116 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

etui met 8 x haring en hamer

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

Download de handleiding