Brabantse Wallie Trein

Brabantse Wallie Trein

Excl. BTW al vanaf 900,00

Artikelnummer: A-2012.03 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Met zon- en feestdagen prijs op aanvraag.
x 150.00

Per trein over de brabantse wal.

Dit toeristentreintje voor maximaal 52 personen is een ideaal uithangbord voor gebruik op een evenement op de Brabantse wal. Deze mobiele trein met 2 wagons wordt aangedreven door een krachtige dieselmotor. Zo kunnen grote groepen mensen op leuke wijze heen en weer reizen tussen verschillende locaties op de Brabantse wal. Denk bijvoorbeeld aan een open dag of een tocht langs diverse hoogtepunten en monumenten. Je kunt dit toeristentreintje ook huren tijdens regenachtige dagen. Op deze manier zorg je ervoor dat de gasten op het evenement veilig en droog de omgeving kunnen bezichtigen.

Chauffeur

De brabantse wallie trein is een lang voertuig, die niet iedereen kan besturen. Daarom bieden wij de trein altijd aan inclusief chauffeur. Dit doen we om veiligheid op uw evenement te houden en u te ontlasten. 

Ook voor mindervaliden toegankelijk!

Bij dit toeristentreintje is het mogelijk de trein toegankelijk te maken voor mensen met een rolstoel. Voor 2 rolstoelplaatsen verdwijnen 6 reguliere zitplaatsen. Daarnaast beschikken wij over speciale rijplaten waardoor rolstoelgebruikers gemakkelijk de trein in kunnen. Iedereen kan zo genieten van een ontspannen treinritje!

Een toeristentreintje huren om reclame te maken

Dit toeristentreintje valt met zijn felle kleuren en prachtige Brabantse wal print goed op. Mochten er toch mensen niet opletten klinkt er een koperen bel. Zo kan dit treintje veilig door de straten rijden. Mobiele reclame is ook mogelijk met deze trein. De Brabantse wallie platen van de treinexpress kunnen vervangen worden door full color panelen waarop uw eigen reclame geplaatst kan worden. Uiteraard wordt hier een meerprijs voor berekend; vraag ons naar de mogelijkheden. Wilt u een kleiner toeristentreintje huren, of bent u op zoek naar een treintje voor een indoor evenement? Ook hiervoor bent u bij Withagen- attractieverhuur aan het juiste adres! Zo bieden wij een treintje voor +/- 30 personen en een speciale mini kindertrein.

 

Extra informatie

Leeftijd tot

100

Aantal gebruikers tegelijk

52

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

1 uur

Lengte in cm

1640

Breedte in cm

180

Hoogte in cm

250

Afmeting transport L x B x H

Draaicirkel van de trein is 13 meter

Transport Gewicht

Locomotief 1860 kg wagons per stuk 1320 kg leeg

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend