Whack-a-mole

Whack-a-mole

Vanaf 125,00 excl. BTW

Artikelnummer: SK-2018.05 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Mep de mol!

Bij het Whack-a-Mole spel is het de bedoeling dat 1 persoon in het midden gaat staan. 6 Anderen verschuilen zich in de gaten rondom de middelste persoon. Zij spelen in dit spel de mollen. De mollen proberen steeds een bal te stelen van de speler in het midden. Maar… de speler in het midden krijgt een grote hamer waarmee hij of zij de mollen kan meppen zodat ze terug moeten in hun holletje. Wie kan de meeste ballen naar zijn molshoop brengen?

Whack-a-mole veilig spelen

Bij het mollen meppen wordt er met een hamer op het hoofd van de mollen geslagen. Maar wees niet bang, de hamer is zacht en de mollen krijgen allemaal een helm op. Zo blijft dit een erg leuk spel voor jong en oud. Wat is er nu leuker dan met een hamer op je vrienden slaa? Mollen verjagen was nog nooit zo leuk!

Spel voor 7 personen

Het whack a mole spel kan je met 7 mensen tegelijk spelen. Dit maakt het een erg leuk spel voor op een kamp, vakantieweek of sportvereniging. Wil je liever springen dan bukken om geen klap te krijgen dan is de sweeper een fantasch alternatief voor de whack-a-mole. Ook erg leuk als teambuilding of groepsactiviteit met vrienden.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

75

Diameter in cm

550

Hoogte in cm

250

Spanning in volt

230 V

Vermogen in watt

1500 W

Transport Gewicht

125 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Download de handleiding
Jungle Swing spelkussenBierpong