Whack-a-Mole

Whack-a-Mole

Excl. BTW al vanaf 125,00

Artikelnummer: SK-2018.05 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.
199,65incl. BTW
Meer weten over dit product?

Mep de mol!

Whack-a-Mole is één van onze allernieuwste spellen! Bij het Whack-a-Mole spel is het de bedoeling dat 1 persoon in het midden gaat staan. 6 Anderen verschuilen zich in de gaten rondom de middelste persoon. Zij spelen in Whack-a-Mole de mollen. De mollen proberen steeds een bal te stelen van de speler in het midden. Maar… de speler in het midden krijgt een grote hamer waarmee hij of zij de mollen kan meppen zodat ze terug moeten in hun holletje. Wie kan de meeste ballen naar zijn molshoop brengen?

Whack-a-Mole veilig spelen

Bij het mollen meppen wordt er met een hamer op het hoofd van de mollen geslagen. Maar wees niet bang, de hamer is zacht en de mollen krijgen allemaal een helm op. Zo blijft Whack-a-Mole een erg leuk spel voor jong en oud. Wat is er nu leuker dan met een hamer op je vrienden slaan? Mollen verjagen was nog nooit zo leuk!

Whack-a-Mole voor 7 personen

Het Whack-a-Mole spel kan je met 7 mensen tegelijk spelen. Dit maakt het een erg leuk spel voor op een kamp, vakantieweek of sportvereniging. Wil je liever springen dan bukken om geen klap te krijgen dan is de sweeper een fantastisch alternatief voor de Whack-a-Mole. Ook erg leuk als teambuilding of groepsactiviteit met vrienden.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

75

Diameter in cm

550

Hoogte in cm

250

Spanning in volt

230 V

Vermogen in watt

1500 W

Transport Gewicht

125 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding