Kerstboom Mannetje

Kerstboom Mannetje

Excl. BTW al vanaf 45,00

Artikelnummer: BD-2016.14 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

De leukste kerstboom!

Een kerstboom plaatsen geeft onmiddelijk een aangename kerstsfeer. Maar een echte boom plaatsen is veel werk. Zeker als je een Nordmann of spar zelf nog moet uitgraven. Een kunstkerstboom moet je een jaar lang bewaren. Daarom is de ballonnen kerstboom een prachtig alternatief! Snel te plaatsen en door de stevige voet kan hij zowel binnen als buiten staan.

De kerstboom leeft

Kerstmis komt pas echt tot leven als zelfs de boom tot leven lijkt te komen. Deze vrolijke ballonnen kerstboom kijkt je vriendelijk aan en is graag onderdeel van de feestvreugde. Pas wel op met kaarsjes en prik er ook geen kerstballen aan want dat vindt deze boom niet leuk. Deze vriendelijke boom zal bij iedereen in de smaak vallen!

Ballondecoratie voor winkeliers

Voor winkeliers is een leuke aankleding van de winkel natuurlijk erg belangrijk. Met ballondecoratie kun je eenvoudig een leuke sfeer creëren. Wat dacht je van de ballonnen kerstboom of de ballonnen kerstman voor de kerstperiode?

Extra informatie

Lengte in cm

60

Breedte in cm

60

Hoogte in cm

185

Afmeting transport L x B x H

60 x 60 x185

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

ballonnen Hang Zwarte piet 80cm afhaalBallonnen Kerstboom