Ballonnen Kerstboom

Ballonnen Kerstboom

Excl. BTW al vanaf 45,00

Artikelnummer: BD-2016.15 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

De leukste kerstboom

Een kerstboom kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen. Maar als de Kerst in zicht komt zien veel mensen ook op tegen het plaatsen van de kerstboom. Uitvallende naalden, allergische reacties, een wekenlange zoektocht naar de perfecte boom en geklungel om de boom zonder schade in de auto te krijgen. Niets van dat alles met deze ballonnen kerstboom! Met een ballonnen kerstboom heb je snel een leuke kerstdecoratie staan.

Moet ik de boom zelf opblazen?

Aan deze leuke ballonnen kerstboom heb je bijna geen werk. Hij is kant en klaar op te halen of je kunt hem laten bezorgen en hij staat gelijk goed. Je kunt kiezen welke kleur ballen je wilt zodat de kerstboom mooi past bij de rest van de kerstversiering. Of je kunt via de site direct onze standaard boom bestellen. Door de stijvolle voet wordt de boom goed in evenwicht gehouden en water geven is niet nodig. Ideaal om onmiddelijk de kerstsfeer in huis te halen!

Alles in kerstsfeer

Of je voor de Kerstdagen op zoek bent naar kleine versieringen zoals een ballonnen kerstman of juist een enorme metershoge blikvanger zoekt, je vindt het bij Withagen-attractieverhuur!

Extra informatie

Lengte in cm

60

Breedte in cm

60

Hoogte in cm

185

Afmeting transport L x B x H

60 x 60 x185

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Kerstboom MannetjeBallonnen Kerstman