Winter Wondermachine

Winter Wondermachine

Prijs op aanvraag

Categorie:

Toneel op staart!

Wat is er nu leuker dan tijdens het shoppen ineens betrokken te raken bij een leuke show? Een goede act kan zorgen voor betoverend straattheater. Zeker voor wie met kinderen over een kerstmarkt loopt of op een koopzondag gaat shoppen is deze mobiele act het hoogtepunt van de dag. De Winter Wonder Machine komt de sfeer van elk evenement ten goede en bezoekers zullen enthousiast vertellen wat ze hebben meegemaakt.

Wat is het plot van de Winter Wonder Machine?

Er is iets aan de hand met de Winter Wonder machine. De wondermachine doet erg vreemd! Er komt rook uit en er vliegen allerlei bellen in de lucht. Dat gaat niet goed! Rudolph, het kersthulpje, probeert om de machine weer goed te laten werken. Maar zonder de hulp van de kinderen lukt dit natuurlijk nooit. De kinderen helpen om de Winter Wonder machine weer te maken. En, wat gebeurt er nu? De machine maakt opeens heerlijke kerstsnoepjes!

Entertainment boeken bij Withagen-attractieverhuur

Deze interactieve mobiele act is prima geschikt voor een kerstevenement of winterse activiteit. Maar ook voor andere jaargetijden en thema’s vind je bij Withagen-attractieverhuur het leukste entertainment. Zo kun je bijvoorbeeld acrobaatpieten laten komen tijdens de Sinterklaasperiode of een paashazen orkest voor de paasdagen! Met het entertainment van Withagen-attractieverhuur maak je van jouw evenement een groot succes!