Sneeuwpop mascotte

Sneeuwpop mascotte

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: SNEEUWPOP Categorie:

Deze sneeuwman op jouw evenement?

Een sneeuwpop kun je zelf maken als er genoeg sneeuw ligt. Door een paar grote sneeuwballen te rollen en op te stapelen krijg je het lijf van een sneeuwpop en het gezicht maak je van een winterpeen en wat knopen of stenen. Maar een zelfgemaakte sneeuwpop is alleen leuk als blikvanger. Deze vrolijke sneeuwpop mascotte is echter niet zomaar een sneeuwpop. Deze sneeuwman komt tot leven en gaat graag op de foto met lieve kinderen en leuke papa’s en mama’s.

Een mascotte op jouw ijsbaan of kerstmarkt?

Zodra de winter in zicht komt stelt iedereen zich 2 vragen. Kan er geschaatst worden en kunnen we een sneeuwpop bouwen? Winterse omstandigheden zijn lastig in het verkeer maar om leuke activiteiten te ondernemen is een beetje sneeuw of ijs alleen maar extra leuk. Daarom zijn ijsbanen een populaire bestemming voor mensen die over een kerstmarkt lopen. Met een mascotte op jouw schaatsbaan of winterfair kun je zorgen voor nog meer sfeer tijdens en rond de feestdagen. Bovendien kun je de mascotte ook als reclame object gebruiken door hem een op maat gemaakte sjaal en muts aan te geven.

Entertainment tijdens de feestdagen

Niet alleen de sneeuwpop mascotte heeft zich goed voorbereid op de koude dagen door een leukse sjaal aan te trekken. Ook de winterkoningin en Snowy zijn voorbereid om het publiek te vermaken tijdens de koude dagen. Zo krijgen bezoekers van jouw evenement ook tijdens de decembermaand een warm gevoel!