Winterkoningin met Snowy de ijsbeer

Winterkoningin met Snowy de ijsbeer

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: SNOWY Categorie:

Unieke winterse act op jouw evenement?

Heb je een evenement in de winter en wil je toch je bezoekers welkom heten? Dan is dit precies het entertainment dat je zoekt! De Winterkoningin straalt op jouw evenement! En ze komt niet alleen, ze heeft een heel speciale gast bij zich. Ze komt graag op bezoek samen met Snowy, haar grote ijsbeer. De ijsbeer zorgt voor grote verbazing bij het publiek.

Ijsbeer Snowy is totaal ongevaarlijk

Je denkt misschien dat de winterkoningin haar ijsbeer beter thuis zou laten maar bezoekers zullen smullen van de magie van dit duo. Is de ijsbeer nu echt of niet? Hij lijkt in ieder geval erg echt! De ijsbeer beweegt, kijkt rond, loopt rond en vindt het heerlijk om geknuffeld te worden! De Winterkoningin verzorgt Snowy erg goed en kinderen mogen de ijsbeer gerust aaien.

Het leukste entertainment voor elk evenement

De winterkoningin met Snowy is een fantastische act voor tijdens een kerstmarkt, bij een ijsbaan of een koopzondag in de decembermaand als iedereen in Kerststemming is. Maar je kunt de Winterkoningin ook los boeken voor andere evenemenent! De Winterkoningin kan jouw evenement openen, de presentatie op zich nemen, een kerstverhaal vertellen aan kinderen, heerlijke traktaties uitdelen op een open dag… De Winterkoningin ziet er schitterend uit met haar sprookjesachtige kostuum. Maar bij Withagen-attractieverhuur vind je nog veel meer leuke typetjes, clowns, etc. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te kijken welke act het beste bij jouw evenement past!