Kerstmanpak

Kerstmanpak

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: KK-2008.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Speel zelf Kerstman

Kerstmis is de leukste tijd van het jaar. Natuurlijk is het succes van Kerstmis in grote mate te danken aan de Kerstman die op zijn arreslee met rendieren bij iedereen pakjes bezorgt op Kerstavond. Maar de Kerstman is natuurlijk druk en om zeker te zijn dat hij jouw huis niet overslaat kun je zelf voor Kerstman spelen door een Kerstmanpak te huren. Zo kun je onherkenbaar zorgen voor een onvergetelijke Kerst!

Wat zit er bij het Kerstman pak?

Het kerstmannenpak huren is zonder baard, maar je kunt wel apart een baard huren. Het Kerstmanpak bestaat uit een broek, een jasje en een kerstmuts. De grote zwarte riem zit er ook bij. Het is ook heel leuk om met hele groep als kerstmannen op pad te gaan. Informeer naar naar de mogelijkheden en je zult een geweldige dag beleven aan het huren van één of meerdere pakken.

Maak het af met…

Wil je nog een stap verder om je evenement in Kerstsfeer aan te kleden kun je bij Withagen-attractieverhuur ook terecht voor leuke kerstdecoratie. Versier je evenement met Kerst ballondecoratie of plaats een grote opblaasbare Kerstman.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

14

Leeftijd tot

80

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend