Ballonnen boog 6 meter Paars/Grijs

Ballonnen boog 6 meter Paars/Grijs

Excl. BTW al vanaf 125,00

Artikelnummer: BDB-2018.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Versier de entree

Als u echt wilt opvallen zult u tegenwoordig origineel moeten zijn. Met een ballonnenboog kunt u hiervoor zorgen! Met een ballonnenboog trekt u niet alleen de aandacht van voorbijgangers en genodigden, u geeft ook meteen aan waar de ingang is. Zo kunt u met een boog ook bezoekersstromen sturen. De ballonnen zijn van een hoogwaardige kwaliteit latex en zijn een gegarandeerde blikvanger!

Paars met grijs, een prachtige combinatie

Ballonnenbogen worden zoals al onze ballondecoratie gemaakt naar de wensen van de klant. U kunt zelf kiezen welke kleuren het best passen voor uw evenement of gebeurtenis. Uiteraard kunt u ook kiezen uit een van de voorbeeldmodellen zoals deze mooie ballonnenboog met paarse en grijze ballonnen. De kleuren steken mooi af tegen elkaar waardoor er een stijlvolle feestelijke aanblik wordt gecreëerd.

Versieren met ballonnen

Misschien wilt u niet alleen de ingang met een ballonnenboog versieren maar ook het evenement aankleden met prachtige ballondecoratie van Withagen-attractieverhuur. Kijkt u dan voor inspiratie eens bij onze ballonnenpilarenof de leuke tafeldecoratie. Voor elke gelegenheid kunnen wij de gepaste aankleding verzorgen.

Extra informatie

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend