Ballonnen boog 8 meter groen/oranje/Wit/blauw

Ballonnen boog 8 meter groen/oranje/Wit/blauw

Excl. BTW al vanaf 195,00

Artikelnummer: BDB-2015.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een grote ballonnenboog op jouw evenement

Deze ballonnenboog XXL van maar liefst 8 meter trekt zeker de aandacht. Je kunt hem plaatsen aan de ingang, bij een doorkomst of je kunt hem gebruiken om jouw product extra in de belangstelling te zetten. De ballonnenboog is een geweldige blikvanger en met zijn 8 meter maakt het het ook mogelijk om er onderdoor te rijden met een auto. Jouw entree wordt dankzij deze ballonnenboog het gesprek van de dag! 

Een ballonnenboog van hoogwaardige ballonnen

De ballonnen van de 8 meter ballonnenboog zijn van hoogwaardige kwaliteit en blijven lange tijd volledig opgeblazen. De boog wordt opgesteld op twee stevige verzwaarde voeten die de boog stevig op zijn plaats houden. De boog wordt door ons opgebouwd dus je hoeft alleen maar te zorgen voor een geschikte plaats om de ballonnenboog te plaatsen.

Ballondecoratie om je evenement aan te kleden

Ballonnen zijn niet alleen leuk op een verjaardagsfeest maar kunnen ook prima dienen voor promotiedoeleinden. Zo kun je met ballonnenpilaren je open dag of evenement al versieren in de kleuren van jouw huisstijl. Nog leuker wordt het natuurlijk als je ballonversiering kiest die past bij het thema of seizoen. Met ballonfiguren kun je op leuke wijze het thema van jouw evenement extra benadrukken. Withagen-attractieverhuur kan voor jou de gewenste ballondecoratie op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Extra informatie

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend