Paashazen pak wit

Paashazen pak wit

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: KK-2009.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Vier Pasen met de Paashaas

Bij Pasen horen natuurlijk ook paaseitjes en de paashaas. Om als echte paashaas rond te lopen kun je bij Withagen-attractieverhuur een wit paashazenpak huren. In dit pak ben je onherkenbaar dankzij het masker. Zo kun je ook voor vrienden, collega’s en familie paashaas spelen zonder dat ze een vermoeden hebben dat jij in het pak zit!

Als Paashaas in het winkelcentrum

Tijdens de Paasdagen is er ook veel winkelend publiek in shoppingcentra en winkelgebieden. Verras het publiek met Pasen en blijf zelf onherkenbaar. Met dit paashazenpak is het allemaal mogelijk. Deel eitjes uit, geef kinderen een handje of deel folders uit voor een paasactie. Dit paashaaspak is ideaal om bij een winkelcentrum een extra actie te houden voor het winkelend publiek.

Alles voor Pasen

Pasen blijft een belangrijk feest in Nederland. Daarom wil je dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maar ook zonder zelf als paashaas verkleed te gaan kun je zorgen voor extra sfeer tijdens Pasen. Zet bijvoorbeeld een prachtige ballonnen paashaas neer. En wil je een vrolijke noot tijdens de Pasen? Dan huur je natuurlijk het paashazen orkest in. Zij spelen de vrolijkste noten. Probeer maar eens stil te blijven zitten als deze paashazen losgaan!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

14

Leeftijd tot

80

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend