Opblaasbaar reuze potlood

Opblaasbaar reuze potlood

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: KN-2019.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 25.00

Het opblaasbare reuze potlood

Dit opblaasbare reuze potlood is een potlood dat je niet alleen kunt gebruiken. Om met dit enorme potlood een mooie tekening te maken of een duidelijke zin te schrijven heb je hulp nodig van je teamgenoten. Samen til je dit potlood makkelijk op want zwaar is het opblaasbare reuze potlood niet. Maar als je dit potlood met meer mensen vasthoudt wordt schrijven natuurlijk wel heel lastig als je niet goed samenwerkt!

Een leuk zeskamp spel

Een opblaasbaar reuze potlood is natuurlijk ook een leuk spel voor bijvoorbeeld tijdens een zeskamp. Wie een beetje creatief is kan zelf tal van toepassingen bedenken waarbij dit enorme potlood goed tot zijn recht komt. Wij kunnen je bijvoorbeeld tekenopdrachten meegeven zodat je om beurten een tekening kunt maken die je teamgenoten moeten raden. Met dit reuze potlood wordt een potje pictionary nog moeilijker!

Een volledige zeskamp met Withagen-attractieverhuur

Wie een spannende dag wil organiseren waarin sport en spel centraal staan komt al snel uit bij een zeskamp. Wanneer je een zeskamp organiseert geef je kinderen (maar ook volwassenen) de kans om meerdere spellen tegen elkaar te spelen. Het gaat erom wie het beste resutaat behaalt over alle gecombineerde spellen. Wie goed is in tekenen met het opblaasbare reuze potlood is misschien juist weer slecht in het spel met de lopende A</a. of onhandig met het doorgeven van de bal over de balgoot tijdens doorgeefbal. Zo blijft het spannend tot het laatste spel wie de winnaar wordt van een zeskamp!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

80

Aantal gebruikers tegelijk

2

Opbouw tijd

10 minuten

Lengte in cm

400

Diameter in cm

50

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x handblower 550 watt

1x Haspel 40 meter