XL Lego Bouwblokken

XL Lego Bouwblokken

Excl. BTW al vanaf 30,00

Artikelnummer: KN-2019.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Bouw je eigen kasteel!

Bijna elke volwassene heeft vroeger met LEGO of  DUPLO gespeeld. Als kind wilde je met de beroemde bouwblokjes de mooiste creaties bouwen om er vervolgens mee te spelen. Maar de lego blokjes zijn niet geschikt voor kleine kinderen en als ouder moet je dan ook goed op je kind letten. Daarom hebben wij XL bouwblokken voor kinderen van alle leeftijden! Deze enorme bouwstenen kun je niet zomaar inslikken en zo kunnen ook de jonge kinderen lekker gaan bouwen!

Eindeloze mogelijkheden

Met de XL Lego bouwblokken kun je je fantasie de vrije loop laten en bouwen wat je maar wil. Bouw je een enorm fort of kasteel voor de prinses? Of bouw je liever een reus? Je kunt ook je eigen stoel, boekenkast, dier enz. bouwen. De set XL bouwblokken bevat een aantal verschillende soorten stenen en de bouwstenen zijn er in allerlei verschillende kleuren. Zo kun je jouw creatie in je favoriete kleuren bouwen! Bovendien krijg je naast 106 blokken pet set ook een bijzondere plank. Ideaal voor een bankje of leuke boekenplank met echte Lego look! Wij adviseren 3 pakketten bouwstenen voor wie een aantal kinderen wil laten bouwen wat maar in ze opkomt. Met 3 pakketten kun je jouw creatie in de gewenste kleuren maken en zijn er ook gigantische forten of andere bouwsels mogelijk! 

Bouwstenen op jouw evenement?

Op een feest of evenement doen XL bouwblokken het altijd goed. Maar om te voorkomen dat de blokken verpreid raken over de hele ruimte kun je het beste zorgen voor een afgebakende speelruimte. Met de bouwstenen boarding kun je een speelruimte in stijl opzetten! Uiteraard kun je in de speelruimte niet alleen spelen met bouwblokken. Ook tal van andere spellen kunnen hier worden gespeeld zonder dat kinderen de overige bezoekers hinderen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag met de pedalo’s.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

80

Aantal gebruikers tegelijk

10

Opbouw tijd

10 minuten

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding