Buttonmachine

Buttonmachine

Excl. BTW al vanaf 50,00

Artikelnummer: KN-2008.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 25.00

Maak je eigen button!

Met een button kun je aan iedereen laten zien wie je bent of waar je fan van bent! Of draag je eigen tekening met trots op je borst! Met deze machine is het heel eenvoudig om je eigen buttons te maken in een handom-draai.

Hoe werkt de button machine?

Maak je eigen plaatjes of kleurplaatjes binnen de lijntjes. Snij je creatie zelf uit met de bijgeleverde cirkel-snijder die ervoor zorgt dat je plaatje precies de goede maat is voor de button. Leg daarna de onderdelen in de juiste volgorde op elkaar en in de machine. Dankzij de machine heb je een prachtige button die je kunt opspelden en kunt laten zien aan iedereen! Het is natuurlijk ook mogelijk om een naambadge te maken. Kortom vele dingen zijn mogelijk met deze buttonmachine. Hoe creatiever je zelf bent, hoe mooier de resultaten zullen zijn.

Wat heb ik nodig voor het buttons maken?

De buttons zijn 56 mm in doorsnede en in deze cirkelvorm kunt u een afbeelding op papier maken. De cirkelsnijder wordt meegeleverd en snijdt het papier uit op 65mm. Wat papier, kleurtjes en een creatieve geest zijn dus alles wat u nodig heeft. Maar uiteraard is het erg leuk om met kinderen aan het knutselen te gaan aan een knutseltafel met banken of in een feestelijke knutseltent. Standaard worden 100 buttons bij de button machine bijgeleverd.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

12

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

32

Breedte in cm

21

Hoogte in cm

50

Afmeting transport L x B x H

32 x 21 50 cm

Transport Gewicht

2,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding