Opblaasbare Grime Stand

Opblaasbare Grime Stand

Excl. BTW al vanaf 75,00

Artikelnummer: KN-2010.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Laat je schminken!

Op veel evenementen zie je naarmate de tijd vordert steeds meer prachtig beschilderde gezichten. Kinderen laten zich graag schminken als piraat, prinses, clown, cowboy, vlinder of leeuw. En hoe meer prachtig beschilderde gezichten er te zien zijn, hoe meer kinderen er ook zo uit willen zien. Ouders moeten dan ook op zoek naar de plaats waar de schmink kan worden aangebracht, maar deze is niet altijd goed te vinden. Met de opblaasbare grime stand is makkelijk te zien waar er geschminkt wordt.

Een handige schmink tent huren

Deze vrolijke schmink stand huren geeft net even wat meer uitstraling tijdens uw evenement als je lekker aan het schminken bent. Bovendien zit je uit de zon en heb je geen last van wind of regen. Zeker wanneer er langere tijd geschminkt moet worden is het fijn dat je niet voortdurend in de zon hoeft te schminken. Door de vrolijke kleuren van de opblaasbare grime stand die al van verre te zien zijn zullen kinderen al snel toestromen om zich te laten schminken als hun favoriete superheld.

Natuurlijk kan de schminktent ook gebruikt worden als marktkraam door er een tafel in te zetten. Of plaats in de opblaasbare grime stand een set van bierbanken met een tafel. Zo kun je meerdere kinderen tegelijk schminken terwijl alles wat je nodig hebt voor de mooiste gezichten gewoon op tafel kan liggen. De opblaasbare grimestand is eenvoudig op te zetten en kan voor veel dingen gebruikt worden. Op elk evenement is dankzij de opblaasbare grime stand het mogelijk om voor het weer te schuilen en een leuke activiteit te ondernemen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

340

Breedte in cm

360

Hoogte in cm

430

Spanning in volt

230 V

Vermogen in watt

1500 watt

Transport Gewicht

52 Kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1x haspel 40 meter