Lego bouwstenen boarding

Lego bouwstenen boarding

Excl. BTW al vanaf 85,00

Artikelnummer: KN-2019.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 30.00

Een speelruimte op jouw evenement

Kinderen willen het liefst van al gewoon lekker onbezorgd kunnen spelen. Op een evenement of open dag moet er dan ook voldoende te doen en beleven zijn voor kinderen. En als kinderen zich kunnen vermaken kunnen ouders rustig genieten van de open dag of hun aandacht richten op een rondleiding of presentatie. Daarom is het plaatsen van deze Lego bouwstenen boarding een handige manier om een speelruimte af te bakenen speciaal voor kinderen.

Met bouwblokken in de Lego bouwstenen boarding

Als je een kindvriendelijke speelruimte maakt met deze vrolijk gekleurde bouwstenen boarding moet er natuurlijk ook iets te doen zijn in deze boarding. Een leuke optie is dan een pakket XL bouwblokken in deze bouwstenen boarding beschikbaar stellen voor de kinderen. Net zoals je met Lego bouwstenen in het klein kunt bouwen wat je maar wilt kunnen ook met deze XL bouwblokken de meest mooie bouwwerken worden gemaakt binnen de bouwstenen boarding. Dankzij de boarding gaan de bouwblokken ook niet verspreid raken over de hele evenementenvloer.

Hoeveel bouwblokken heb je nodig?

Om met meerdere kinderen te kunnen bouwen en spelen met deze grote bouwblokken heb je natuurlijk veel bouwblokken nodig. Elk pakket bouwblokken bevat 106 bouwstenen en een speciale plank. En net zoals je kent van de Lego steentjes zitten er in elk pakket verschillende afmetingen bouwblokken. Wij adviseren om 3 pakketten blokken te gebruiken. Dit maakt het mogelijk om meerdere kinderen tegelijk te laten bouwen en er kunnen uiteraard grotere bouwwerken worden gemaakt zoals een huisje met een gezellig zitje.

Een boarding heeft vele functies

De bouwstenen boarding is vooral bedoeld om een leuke kleurrijke en aantrekkelijke speelruimte te creëren voor kinderen. Maar in ons assortiment vind je nog veel meer boardingen. Zo hebben wij om het <A title="Kinder speelparadijs" href="/kinder-speelparadijs" kinder speelparadijs een boarding om de kleinste kinderen bijeen te houden. En uiteraard hebben wij diverse voetbalboardingen waarmee je tot wel 3 pannavelden in een keer kunt opblazen zodat je lekker kunt voetballen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

80

Lengte in cm

1040

Breedte in cm

600

Hoogte in cm

320

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt