Abraham in bierton

Abraham in bierton

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26
x 6.61

Feestelijk!

U wilt toch niet dat uw gasten uw feestje ”saai” vinden. Voorkom dat en huur deze feestelijke abraham in bierton voor op uw feestje. U heeft in uw jongere jaren flink gefeest, dan kan het niet anders of uw 50ste verjaardag is ook een GROOT feest. Niet alleen voor de 50ste verjaardag is dit leuk, maar ook als iemand 18 wordt en zijn of haar eerste pilsje mag drinken.

Niet te missen

Er is niets meer verschrikkelijk dat wanneer uw gasten de feestlocatie niet kunnen vinden. Daar hebben we een leuke oplossing voor, want deze Abraham feestpop is niet te missen. Dus deze pop is niet alleen super leuk om neer te zetten, maar ook handig. Op deze manier zult u geen telefoontjes krijgen dat uw gasten de feestlocatie niet kunnen vinden.

Maak het helemaal af!

Naast de feestelijke Abraham kunt u nog vele andere dingen erbij huren om uw feest helemaal af te maken. Zo kunt u ook hele leuke springkussen voor de kinderen huren. Ook zijn lekkernijen niet te missen op een feestje. Huur daarom dan ook een popcorn machine, dat is niet alleen lekker, maar ook leuk om te doen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

99

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

200

Breedte in cm

210

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

450 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

14 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding