Geluidsarme blowerbox

Geluidsarme blowerbox

Vanaf 20,00 excl. BTW

Artikelnummer: DI-2017.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Borg: 35,00
(borg niet van toepassing verzorgde artikelen)

Wat is een geluidsarme blowerbox?

Wanneer een springkussen opgesteld staat blijft de blower continu draaien. Dit kan voor geluidsoverlast zorgen, zeker wanneer de blower in een kleine ruimte staat of iemand zich langere tijd vlakbij de blower bevindt. Met een geluidsarme blowerbox dring je het geluid terug zodat het geluid van de blower niet langer overheersend aanwezig is.

Hoe gebruik je de geluidsarme blowerbox?

De 5 panelen die de ombouw voor de blower verzorgen kunt u eenvoudig in elkaar klikken. De foamranden hebben een puzzelstuk structuur waardoor er eenvoudig een kubus gevormd kan worden. In een van de panelen zit een gat zodat de slurf kan worden aangesloten.

Kan de blowerbox worden gebruikt voor alle springkussens?

De geluidsarme blowerbox is geschikt voor de standaard blowers. Dit betekent dat ze voor bijna alle kussens te gebruiken zijn van het mini springkussen tot het vrachtwagen hindernisbaan springkussen.

Extra informatie

Lengte in cm

75

Breedte in cm

75

Hoogte in cm

75

Afmeting transport L x B x H

6 panelen van 75x75x7 cm

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Rode loper 2 meter