Rode loper 4 meter

Rode loper 4 meter

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: DI-2014.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

De rode loper

De rode loper is een bekend fenomeen. Het is veel meer dan een stukje rode stof. Een rode loper staat voor glitter en glamour. Door deze rode loper bij de ingang te leggen kunnen je gasten een chique entree maken en in het middelpunt van de belangstelling staan. Als jouw gasten over een rode loper binnen komen dan geeft dit al gelijk een feestelijke stemming en voelen ze zich bijzonder. Onze rode loper is een meter breed en is een echte blikvanger. Zo gaat je evenement meteen goed van start met het maken van de perfecte eerste indruk.

Waarom een rode loper huren?

Een rode loper gebruik je niet dagelijks. Daarom is het makkelijker om een rode loper te huren wanneer je deze nodig hebt. Je kunt de rode loper zelf afhalen of laten bezorgen door Withagen-attractieverhuur. Zo weet je zeker dat je de rode loper op tijd hebt voor jouw evenement. Bovendien is de rode loper van 4 meter van uitstekende kwaliteit en kan deze dus niet zomaar scheuren of wegwaaien. Met de rode loper van 4 meter ben je verzekerd van topkwaliteit.

Nog meer glamour?

Een rode loper is schitterend maar iedereen wil natuurlijk zijn moment op de rode loper pakken. Om ervoor te zorgen dat de doorstroming verloopt via de rode loper kun je er afzetpaaltjes langs plaatsen. Dit houdt de papparazzi op afstand en laat jouw gasten ongehinderd binnenkomen. Kies voor chromen afzetpalen of ga voor goudkleurige afzetpalen. Dankzij Withagen-attractieverhuur wordt jouw evenement een groot succes. Ook voor andere partymaterialen kun je bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Extra informatie

Lengte in cm

400

Breedte in cm

100

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Vlaggentjes lijn 35 meterRode loper 2 meter