afzetpalen met koord 4 st

afzetpalen met koord 4 st

Vanaf 25,00 excl. BTW

Artikelnummer: DI-2008.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Borg: 50,00
(borg niet van toepassing verzorgde artikelen)

Een gouden ontvangst!

Verwelkom de gasten op jouw evenement in stijl! Met deze elegante afzetpalen in goudkleur wordt de entree van uw feest of open dag wel erg stijlvol. De goudkleurige afzetpalen zijn met elkaar verbonden door rood gekleurde koorden. Met zo’n prachtige afzetting zal niemand deze negeren. Zo kun je de bezoekersstroom goed regelen of een gedeelte afsluiten waar je geen mensen wilt hebben tijdens het evenement.

4 Afzetpalen, eenvoudig te plaatsen

De afzetpalen zijn eenvoudig te plaatsen en de rode koorden zijn eenvoudig vast te klikken aan de goudkleurige afzetpalen. Niet alleen kun je ze langs weerszijden van een pad plaatsen. Je kunt met de afzetpalen ook bijvoorbeeld een schilderij of kunstwerk afschermen van bezoekers zodat ze niet te dichtbij komen. Met deze afzetpalen baken je af wat je af wilt zetten op wel een hele chique manier.

Schitter op de catwalk

Bij een grandioze entree om je gasten te verwelkomen hoort natuurlijk eigenlijk ook een rode loper. Iedereen voelt zich extra speciaal met een loopje over de rode loper, terwijl van achter de afzetpalen de bewonderaars toekijken. Uiteraard kun je naast de goudkleurige afzetpalen ook kiezen voor chromen afzetpaaltjes. Voor veel gasten is dit ook een ideaal fotomoment waardoor ze altijd herinneren hoe bijzonder jouw evenement was!

Extra informatie

Lengte in cm

570

Diameter in cm

30

Afmeting transport L x B x H

30 x 30 x 90 cm per paal

Transport Gewicht

8,84 kg per paal

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

ScheidsrechterstoelExtra blower 1500 watt per dag