Vlaggentjes lijn 35 meter

Vlaggentjes lijn 35 meter

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: DI-2012.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Versier je feest met een vlaggenlijn!

Met een vlaggenlijn tover je een saai bedrijfspand of eenvoudige tuin om tot een echte feestlocatie met een feestelijke sfeer! De vrolijke kleuren van de vlaggen en het speels wapperen in de wind maken het een prachtig schouwspel. Wil je iets versieren met vlaggetjes dan is deze vlaggenslinger de ideale oplossing.

Wat maakt deze vlaggenlijn bijzonder?

Deze vlaggenlijn is van hoogwaardig bisonyl zeildoek gemaakt. Hierdoor is de vlaggenlijn voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Met zijn lengte van maar liefst 35 meter en allemaal gekleurde punt vlaggetjes, geeft dit een vrolijk geheel. Je bent bovendien met 1 vlaggenlijn al bijna klaar met versieren. Met 35 meter vlaggen kun je heen en weer zodat er op het hele terrein een feeststemming heerst!

Partymateriaal nodig? Withagen-attractieverhuur!

Wil je geen bescheiden feestje houden maar ga je voor een knallende party? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen voor de leukste attracties maar ook voor feestversiering kun je bij ons terecht. Wat dacht je van een partyshooter? Hiermee laat jij de euro’s over alle bezoekers regenen! En laat mensen weten dat er gefeest kan worden met een leuke heliumballon die aangeeft waar de party is?

Extra informatie

Lengte in cm

3500

Afmeting transport L x B x H

60 x 30 x 30 cm

Transport Gewicht

4,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Rode loper 8 meterRode loper 4 meter