Abraham Mini

Indoor

Deze opblaarbare Abraham mini’s zijn helemaal geschikt voor indoor. De opblaasbare Abraham is dan ook niet zo groot en kan dus bij iedereen binnen staan, want hij is 2,3 meter hoog. Super leuk, want op deze manier kleed u uw huis helemaal aan voor een gezellig feestje. Niet alleen in uw huis zijn deze opblaasbare Abraham Mini’s leuk, maar ook om een collega te verrassen. Of een jubileum te vieren van een bedrijf.

Buiten

Deze opblaasbare Abrham min’s kunnen ook buiten staan, maar withagen-attractieverhuur adviseerd om de opblaasbare Abraham mini’s binnen te zetten. Als u de opblaasbare Abraham mini buiten wilt zetten, dan mag de windkracht niet boven de 3 beaufort zijn. Ook is het van belang dat er altijd iemand een oogje erop kan houden. In een klein tuintje zou deze Abraham mini helemaal geschikt zijn.

Stelletjes

Van elk van de opblaasbare Abraham mini hebben zijn wederhelft. Zo kunt u een stel dat samen een jubileum jaar te vieren een verrassen met een mannetje en een vrouwtje verrassen. Een leuk voorbeeld is de Abraham Scootmobiel mini en de Sarah Scootmobiel mini samen neer te zetten.