Mini Kop van Jut

Mini Kop van Jut

Excl. BTW al vanaf 22,50

Artikelnummer: OS-2007.38 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 2.00

Oud-Hollands krachtspel

De kop van jut is een bekende attractie op kermissen. Stoere mannen die hun kracht willen tonen en dames willen inpalmen. Of sterke vrouwen die met een klap op de kop van jut laten zien dat ze zeker niet onderdoen voor de mannen.De kop van jut is een geliefde attractie op veel evenementen maar meestal is deze toren hoog en past ze niet binnen.

Mini kop van jut huren

Gelukkig is er voor evenementen waarminder ruimte is de mini kop van jut. Onze mini kop van jut kun je zelfs op een tafel plaatsen. Zo kun je dit krachtspel ook spelen op school, thuis, op een verjaardagsfeestje of tijdens een buurtfeest. Sla met de hamer op de knop en probeer de kop van jut te laten knallen. Dit doe je door middel van een speciaal klappertje. Je kan zelf instellen hoe hard je moet slaan.

De leukste spellen huren

Wil je graag wat leuke spelletjes op jouw evenement of tijdens jouw toernooi? Bij Withagen-attractieverhuur vind je een groot aanbod oud-Hollandse spellen. Deze kun je laten bezorgen of zelf afhalen in Bergen op Zoom. Speel jij binnenkort ringen doorhalen of dansende bal? Bij ons vind je altijd een leuk spel dat geschikt is voor jouw evenement en voor alle leeftijden.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

45

Breedte in cm

20

Hoogte in cm

88

Spanning in volt

Handmatig volt

Afmeting transport L x B x H

45 x 20 x 88 cm

Transport Gewicht

7 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Doelschieten miniPoortjes Biljart