Ringen doorhalen

Ringen doorhalen

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.47 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Om door een ringetje te halen

Als iets er goed uit ziet zegt men dat het eruit ziet om door een ringetje te halen. Maar bij het oud-Hollandse spel ringen doorhalen is dit niet figuurlijk bedoeld. Je moet daadwerkelijk door de ringen heen. Natuurlijk ziet het spel er niet alleen leuk uit om te spelen, maar is het dat ook. Dit leuke ringen doorhalen spel vereist wat concentratie en geduld maar de voldoening wanneer het lukt maakt het het meer dan waard.

Hoe speel je ringen doorhalen?

Ringen doorhalen is een spannend spel wat extra spannend wordt als er een tijdlimiet wordt ingesteld. Met vaste hand steek je de stok door de eerste ring. Vervolgens moet je proberen ook de andere ringen om de stok te krijgen. Probeert de 5 ringen uit het rode blok rond de stok te krijgen. Wanneer je te veel afwijkt gaat er een zoemer. Probeer alle ringen rond de stok te steken zonder dat de zoemer af zal gaan.

Spellen voor elk evenement!

Of je nu op zoek bent naar vermaak voor je feest, open dag, borrel of evenement dan vind je bij Withagen-attractieverhuur altijd precies wat je zoekt. Het ene spel is geschikter dan de andere maar de meeste oud-Hollandse spellen zijn voor jong en oud leuk. waag een gokje met Plinko of laat je hersenen kraken met een potje alle negen. Huur bij Withagen-attractieverhuur en je kunt de spellen die jij leuk vindt ophalen in Bergen op Zoom wanneer het jou uitkomt. Of laat het bezorgen voor extra gemak!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

52

Breedte in cm

17

Hoogte in cm

21

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

100 watt

Afmeting transport L x B x H

52 x 17 x 21 cm

Transport Gewicht

2½ kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Trekbal witBlik gooien