Plinko

Plinko

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.20 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een wereldberoemd spel: Plinko

Plinko is een internationaal spel wat in veel landen wordt gespeeld. Het spel is enorm bekend geworden in het spelprogramma “The price is right”. Het Plinko spel draait om kansen, geluk is dan ook een grote factor. Toch kun je door de juiste keuzes te maken en de schijven op de juiste wijze van bovenaf te laten vallen de hoogste score halen.

Hoe werkt Plinko?

Per spel Plinko krijg je vijf schijfjes die je achter de rode lat boven aan het spelersveld los laat. Doordat er op het spelersveld allerlei obstakels zitten, is het maar de vraag waar de schijven eindigen. Onderaan zijn 5 vakken net als bij sjoelen met punten er op. Rolt jouw schijf via alle obstakels in het vakje met de hoogste score dan ben je de winnaar!

Bekende spellen huren

Bij Withagen-attractieverhuur kun je de leukste oud-Hollandse spellen huren. Sommige van deze spellen heb je misschien nog nooit gezien, andere ken je misschien van TV. Door een aantal spellen te huren kun je op jouw evenement ook een spellenhoek maken en je gasten uitdagen om eens iets nieuws te spelen dat ze nog niet eerder hebben gespeeld. Speel bijvoorbeeld een spel om je reactiesnelheid te testen zoals bij de vangbak of voel je Tiger Woods en scoor maximaal op de golfbak.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

120

Breedte in cm

47

Hoogte in cm

7

Afmeting transport L x B x H

120 x 47 x 7 cm

Transport Gewicht

5,85 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Knikker doolhofvijf op een rij