Golfbak

Golfbak

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.59 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Golf spelen met de golfbak

Golf is een spel dat steeds meer mensen wel eens proberen en er zijn dan ook steeds meer vogelijkheden om te golfen. Iedereen kent het normale golf waarbij je 18 holes moet voltooien. Ook het midgetgolfen is bij de meesten wel bekend. Op vakantieparken kom je deze ook vaak tegen. Maar wie op zijn eigen evenement of in de eigen tuin eens wil golfen kan het beste de golfbak huren.

Golfspel met 3 holes

Als je een balletje wilt slaan op de golfbak dan is het belangrijk dat er voldoende ruimte is rondom het golfspel. Je neemt de golfclub en slaat de balletjes door een van de drie openingen. Elke hole is verbonden met een puntenaantal. Door het afgesproken aantal beurten te spelen probeer je een zo hoog mogelijk aantal punten te behalen. Het aantal slagen is dus minder belangrijk dan de score.

Diverse sporten in het klein

Het leuke van de oud-Hollandse spellen die je bij Withagenattractieverhuur kunt huren is dat je door het huren van deze spellen een aantal sporten ook thuis of op jouw evenement kunt beleven. Niet alleen golf, maar ook andere sporten zijn te spelen zonder dat er veel ruimte beschikbaar is. Ook zonder een ijsbaan kun je bijvoorbeeld curling spelen. Of schiet op doel zonder naar het voetbalveld te gaan met het mini doelschieten. Voor elke gelegenheid huur je de leukste spellen bij Withagen-attractieverhuur. Afhalen kan ook, kom dan langs bij ons in Bergen op Zoom!

Extra informatie

Lengte in cm

170

Breedte in cm

39

Hoogte in cm

28

Afmeting transport L x B x H

170 x 39 x 28

Transport Gewicht

8,3 kg

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Ring vangen op neusCirkel sjoelbak