Doelschieten mini

Doelschieten mini

Excl. BTW al vanaf 15,00

Artikelnummer: OS-2007.37 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Neem je beste schot op doel!

De scheidsrechter fluit voor het einde van de wedstrijd. De stand is gelijk. De winnaar wordt bepaald door het nemen van penalties. De spanning is het stadion stijgt. De supporters laten van zich horen. Beide teams nemen om beurten een penalty. Wie houdt het hoofd koel en schiet 5 keer raak? Dat is waar het om draait bij het mini doelschieten spel.

Waarom het mini doelshieten spel huren?

Het mini doelschieten spel is een uniek voetbalspel in klein formaat. Hierdoor kun je het overal spelen en overal de spanning beleven van een penaltyreeks. Je schiet een bal weg door middel van een veer. Je mag 5 keer een penalty nemen en wie de meeste goals scoort heeft gewonnen.

De leukste oud-Hollandse spellen

Oud-Hollandse spellen huren geeft je de mogelijkheid om kinderen op simpele wijze te vermaken, ook als het buiten niet zulk mooi weer is. Oud-Hollandse spellen zijn niet al te groot en zijn dus niet alleen makkelijk te vervoeren, maar ook in je eigen huis of winkel te spelen. Dankzij de oud-Hollandse spelletjes van Withagen-attractieverhuur kun je zelfs binnen curling spelen. Liever toch een groter spel? Pak dan de voetbal en scoor maximaal bij het bal werpen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

75

Breedte in cm

40

Hoogte in cm

30

Afmeting transport L x B x H

75 x 40 x 30 cm

Transport Gewicht

7 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Kazenspel witMini Kop van Jut