Balwerpen

Balwerpen

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.64 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Balwerpen huren?

Op zoek naar een spel dat je bijna overal kunt spelen? Een spel dat goed is voor de hand-oog coordinatie? Een spel dat simpel lijkt maar toch moeilijk en uitdagend is? Dan is balwerpen het spel dat je zoekt! Balwerpen huren is eenvoudig. Je kiest ervoor om het te laten bezorgen of je komt het zelf ophalen. Zodra je het spel op zijn plek hebt kun je in 2 minuten beginnnen met spelen! Lukt het jou om de bal door de gaten te gooien?

Het bal werpen spel

Het balwerpen spel bestaat uit een groot bord met twee gaten. Een gat zit hoog, de andere zit laag. De bedoeling is om hier met een zachte bal (meegeleverd) doorheen te gooien. Doordat de bal zacht en niet zwaar is is het een heel veilig spel dat ook geschikt is voor kleine kinderen. Door vanaf verschillende afstanden te gooien naar het balwerpen speelbord kun je de moeilijkheidsgraad aanpassen. Hoe vaak kun jij de bal door de gaten gooien?

De leukste spellen, ook voor de kleinsten

Of je nu oud bent of jong, groot of klein. Spelletjes spelen vinden we allemaal leuk. Wat is er dan leuker dan een spel spelen dat voor jong en oud geschikt is? Bij Withagen-attractieverhuur vind je de leukste spellen voor alle leeftijden. Bestrijd samen de muizen in een spelletje muizen meppen of strijd tegen elkaar bij het hamerspel. En ongeacht hoe oud je bent, de voeldoos blijft altijd een spannend spel. Wat zou er in de doos zitten?!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

70

Breedte in cm

162

Hoogte in cm

130

Afmeting transport L x B x H

162 x 128 x 13 cm

Transport Gewicht

15,15 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Alle negen