Biertol licht van kleur

Biertol licht van kleur

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wat is biertol?

Biertol is een oud Hollands spel dat ook wel bekend staat als tollenbord. Bij het biertol spel worden 6 balletjes in de bak gelegd, welke met behulp van de tol in de gaten moeten worden getikt. Elk gat heeft een bepaald aantal punten. Na elke beurt worden de punten bij elkaar opgeteld en zodra er in een beurt minimaal 400 punten worden gescoord worden deze genoteerd. Winnaar van het biertol is de speler die als eerste een vast aantal punten weet te scoren.

Biertol afhalen of bezorgen?

Het biertol spel huren kan op basis van afhaal of bezorgen. Afhalen van spellen is bij Withagen-attractieverhuur eenvoudig en goedkoop! Wij zorgen dat uw bestelling in Bergen op Zoom klaar ligt voor u en helpen u bij het inladen van de auto. Dankzij de gebruikshandleiding die wij bij al onze producten meegeven weet u precies hoe het spel moet worden opgezet en wat de spelregels zijn.

Een spellenpakket huren

Wilt u bijvoorbeeld met de schoolklas of vereniging een spelletjesmiddag organiseren heeft u meer dan 1 spel nodig. Bij Withagen-attractieverhuur kunt u zelf kiezen welke spellen u huurt maar u kunt ook complete spellenpakketten huren. Dan heeft u naast het biertol spel ook o.a. het kazenspel en ringwerpen in 1 groot pakket. Bovendien zijn onze spellenpakketten exta scherp geprijsd!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Diameter in cm

30

Hoogte in cm

4

Afmeting transport L x B x H

45 x 32 x 15 cm

Transport Gewicht

3 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Tolbak Vierkant