Ringwerpen

Ringwerpen

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.07 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ringwerpen

Bij Oud Hollandse spelletjes denken veel mensen ook aan ringwerpen. Dit is een eenvoudig spel dat al enorm lang populair is bij alle leeftijden. Het vereist wat oefening maar als het lukt om de houten ringen om de staafjes te werpen en ze blijven liggen dan is het enorm bevredigend. Je tegenstanders verslaan met een perfecte worp maakt het ringwerpen huren de moeite waard!

De beste techniek voor het ringwerpen

Dit spel is een uitgebreide versie op de simpele variant. Je moet 10 houten ringen gooien en proberen zoveel mogelijk punten te verzamelen. Bij de verschillende uitsteeksels staan allemaal verschillende dieren. Probeer alle ringen om de uitsteeksels te gooien met de meeste punten om zo de hoogste totaalscore te krijgen.

Een spellenpakket met ringwerpen

Wil je een echte spelletjesmiddag organiseren met diverse Oud-Hollandse spellen? Dan kun je bij Withagen-attractieverhuur kiezen uit een enorm aantal spelletjes. Maar het is ook mogelijk om een van onze standaard spelpakketten te huren. Niet alleen bespaar je hiermee flink op de huurprijs maar je bent ook verzekerd van een afwisselend spelaanbod. Per spellenpakket huur je minimaal 12 spellen! Bekijk het actuele aanbod in onze prijslijst.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

50

Breedte in cm

68

Hoogte in cm

23

Afmeting transport L x B x H

50 x 68 x 23 cm

Transport Gewicht

4 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding