Spiegelschrijven

Spiegelschrijven

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.08 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

!dleeblegeips ni nevjirhcS

Las jij ineens wat er hierboven in spiegelschrift stond? Dan kun jij vast heel goed schrijven in spiegelbeeld! En dat is precies wat je bij dit oud hollandse spel heel goed moet kunnen. Dingen doen in spiegelbeeld is iets wat mensen niet gewend zijn om te doen en daarom zijn we er vaak ook niet goed in. Maar deze onhandigheid maakt het spelen van (en het kijken naar)spiegelschrijven juist zo leuk.

Hoe werkt spiegelschrijven?

Leg in de doos een van de meegeleverde tekeningen. Kijk in de spiegel en probeer op het velletje dat onder de spiegel ligt het “parcours” te volgen. De moeilijkheid is dat alles in spiegelbeeld staat en je dus eigenlijk de andere kant op moet dan je denkt. Hoe verder op het parcours je komt zonder buiten de lijnen te gaan des te meer punten je verzamelt.

Spiegels zijn voor andere dingen bedoeld!

Ben jij iemand die een spiegel liever gebruikt om te zien of je haar goed zit en je kleren leuk staan? Of oefen jij je dansmoves voor de spiegel? Dan beweeg je misschien liever tijdens het limbo dansen. Bij Withagen-attractieverhuur is er voor iedereen een leuk spel te huur!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

40

Breedte in cm

40

Hoogte in cm

58

Afmeting transport L x B x H

40 x 40 x 32 cm

Transport Gewicht

7,2 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding