Bibberspiraal

Bibberspiraal

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: OS-2007.10 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Met vaste hand de bibberspiraal bedwingen

De bibberspiraal is een spel waarvoor je een vaste hand en stalen zenuwen moet hebben. Met een ring aan een stok moet je het metalen parcours volgen. Bibber niet te veel want als de ring het metaal raakt dan gaat de zoemer af en kun je opnieuw beginnen. Gelukkig zijn er rustpauzes ingebouwd maar wie gaat voor de snelste tijd moet natuurlijk proberen in 1 keer het hele parcours af te leggen zonder dat de bibberspiraal afgaat.

Mobiele bibberspiraal

Deze spiraal kun je aanzetten door middel van de knop in het midden. De zoemer werkt op stroom maar hiervoor hoeft geen stekker in een stopcontact te worden gestoken. De bibberspiraal werkt op een batterij. Het is dus mogelijk om overal met de bibberspiraal aan de slag te gaan.

Spellen zoals de bibberspiraal huren

Voor wie houdt van spannende spellen bieden wij een breed assortiment attracties en spellen. Als je een vaste hand hebt en goed kunt mikken kun je dit perfect bewijzen tijdens het ringsteken per paard. Of laat zien dat jij de beste bent met eendjes vissen. De leukste spellen huur je bij Withagen-attractieverhuur!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

60

Breedte in cm

16

Hoogte in cm

38

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

200 watt

Afmeting transport L x B x H

60 x 16 x 38 cm

Transport Gewicht

4,8 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
TrekbalRattenval