vijf op een rij

vijf op een rij

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.21 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Vijf op een rij!

Zoals de naam al zegt is het bij dit spel de bedoeling om 5 ballen op een rij te krijgen. Dit vijf op een rij spel is een echt kansspel. Gooi de tien balletjes één voor één langs de zijkant in de spelersbak. Het lot bepaalt in welk gaatje de bal gaat liggen. Als alle ballen gespeeld zijn is de beurt voorbij en kun je de ballen weer uit de box halen door de rode schuif open te zetten.

Hoe scoor je bij vijf op een rij?

Om vijf op een rij te krijgen valt niet mee, de ballen zijn namelijk stuiterballen en gaan alle kanten op. Lukt het je om 5 balletjes op 1 rij te krijgen dan krijg je 25 punten. Voor elk ander balletje dat naast een ander balletje ligt, krijg je 1 punt. Gooien maar, wie krijgt de meeste punten bij elkaar? Elke speler mag 10 ballen werpen per beurt, spreek van tevoren goed af hoeveel rondes je speelt, of tot welk puntenaantal.

Geef oud-Hollandse spellen een kans

Oud-Hollandse spellen huren bij Withagen-attractieverhuur is altijd een succes. Door het grote aanbod en deskundig advies heb je altijd de leukste spellen op jouw evenement. Ben je een geluksvogel? Probeer dan het populaire Plinko. Ben jij erg dapper? Steek dan je hand maar eens in de voeldoos. Kun jij raden wat je voelt?

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

28

Breedte in cm

24

Hoogte in cm

23

Afmeting transport L x B x H

28 x 23 x 24 cm

Transport Gewicht

2,17 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding