Paardrennen

Paardrennen

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.05 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Paardrennen op tafel?

Een paardenrace is een spannend evenement. En omdat paarderennen altijd spannend zijn trekken ze ook veel bezoekers. Wat denk je er van om jouw bezoekers ook te vermaken met paardrennen? Met het paardrennen spel kun je op tafel de spanning van een echte race hebben. En belangrijker, je kunt het zelf spelen tegen je vrienden.

Hoe speel je paardrennen?

Dit spel kun je met 2 tot 6 spelers spelen. Om te beginnen worden de paarden verdeeld, door te gooien met een dobbelsteen. Daarna wordt er om de beurt met beide dobbelstenen gegooid. Het aantal ogen geeft aan welke paarden verplaats mogen worden. Bijv. er wordt een 2 en een 6 gegooid dan gaan paard 2 en 6 vooruit. Wordt er dubbel gegooid dan gaat dat paard 2 vakken vooruit. De kans is dus groot dat diegene die gooit het paard van een ander naar voren speelt. Wie het eerste zijn paard binnen heeft is de winnaar.

Huur de leukste oud-Hollandse spellen

Oud-Hollandse spellen zijn nog altijd enorm leuk om de sfeer op een feest of evenement geweldig te laten zijn. Met spellen als muizenmeppen of ringwerpen zullen alle kinderen op jouw buurtfeest of open dag zich prima vermaken. En jijzelf vast ook!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

80

Breedte in cm

60

Hoogte in cm

10

Afmeting transport L x B x H

80 x 60 x 8 cm

Transport Gewicht

5,80 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding